Over ons

Persoonlijk

1 aanspreekpunt

Komt afspraken na

Jarenlange ervaring

Floris Keizer

Hallo! Ik ben Floris Martien Keizer, en ik stel mezelf graag aan je voor. In 2020 heb ik besloten om na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt in de wereld van hoveniers, mijn eigen weg te gaan als zelfstandig hovenier. En zo is Keizerlijk Buitenleven ontstaan.

Passie voor groen

Van jongs af aan heb ik een enorme passie voor alles wat groeit en bloeit. Het creëren van prachtige tuinen is niet alleen mijn werk, maar ook mijn grootste passie. In de afgelopen jaren heb ik het voorrecht gehad om deze passie om te zetten in realiteit, door het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verschillende tuinen.

Samen voor jouw droomtuin

Ik werk graag samen met de klant. We gaan samen op zoek naar jouw tuinwensen, zodat de perfecte sfeer en uitstraling creeren. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe tuin, het onderhoud van een bestaande tuin, of het vinden van creatieve oplossingen, ik sta voor je klaar!

Neem contact op!

Dus, ben je klaar om jouw tuin om te toveren tot een Keizerlijk Buitenleven? Laten we dan snel kennismaken! Ik kijk er enorm naar uit om voor jou de handen uit de mouwen te steken en jouw tuinwensen werkelijkheid te maken. Tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.